Druženje na Sardinji

Berlusconi nakon susreta s milijunašem dobio koronu

Berlusconi i Brigiatore su se sreli 12 kolovoza na Sardinji, u Berluskonijevoj vili.
Vijesti / Svijet | 02. 09. 2020. u 19:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Silvio Berlusconi je pozitivan na korona virus. “Nakon daljnje provjere predostrožnosti, predsjednik Berlusconi bio je pozitivan na SARS-COV-2", oglasili su se iz njegove stranke Forza Italia.

"Predsjednik nastavlja raditi iz svoje rezidencije u Arcoreu, gdje će provesti očekivano razdoblje izolacije. U svakom slučaju, nastavit će podržavati Forzu Italiju i kandidate desnog centra na regionalnim i administrativnim izborima, svakodnevnim intervjuima u novinama, na televiziji i na društvenim mrežama", priopćeno je.

Inače, nakon što je Flavio Brigiatore, bogataš i između ostalog vlasnik čuvene diskoteke na Sardinji "Milijarder" hospitaliziran zbog zaraze Covidom19, mnogi koji su ga sreli proteklih dana požurili su da se testiraju.

Između ostalih i lider stranke "Forza Italia", Silvio Berlusconi koji se, kako su priopćili iz stranke, podvrgnuo dvostrukom testiranju.

Berlusconi i Brigiatore su se sreli 12 kolovoza na Sardinji, u Berluskonijevoj vili, nakon susreta objavljena je i fotografija na društvenim mrežama, prenosi N1.

Kopirati
Drag cursor here to close