Beč

Gledajte i učite: Ovako to rade na ''zapadu''

Bečka medijska kuća W24, Grad Beč i Privredna komora Beča udružuju snage u cilju savladavanja negativnih ekonomskih posljedica pandemije.
Vijesti / Svijet | 10. 12. 2020. u 13:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Dan Burton - Unsplash / Jetzt miteinand durchstarten!

Bečka medijska kuća W24, Grad Beč i Privredna komora Beča udružuju snage u cilju savladavanja negativnih ekonomskih posljedica pandemije. 

Od početka ekonomske krize izazvane pandemijom koronavirusa, mnoge bečke male i srednje kompanije koriste besplatne ili povoljnije mogućnosti reklamiranja na različitim web portalima, između ostalog i na namjenskoj platformi medijske kuće W24.

Zbog velike zainteresiranosti i uspjeha ovih inicijativa pokrenut je novi projekt "Započnimo odmah!" (Jetzt miteinand durchstarten!) koji daje priliku malim i srednjim poduzetnicima da se predstave na televiziji prema novom cjenovniku W24.

Novi paket usluga kreiran upravo za ovu situaciju uključuje produkciju i emitiranje reklama te prava na dalju upotrebu proizvedenog reklamnog materijala.

"Upravo je u ovim izazovnim vremenima važno podržati regionalnu trgovinu i manje kompanije. Oni su posebno pogođeni učincima pandemije. 'Započnimo odmah!' je projekt koji direktno implementira ovu podršku i široj javnosti predstavlja ponude iz naše regije. Zbog toga rado podržavamo ovaj projekt", izjavio je član gradske vlade, resor za ekonomska pitanja, Peter Hanke.

"Naše kompanije se trenutno bore za svaki euro. Stoga je posebno važno podržati regionalnu ekonomiju na svim razinama. Inicijative 'Započnimo odmah!' doprinose toj podršci", rekao je Walter Ruck, predsjednik Bečke privredne komore.

Izuzetno povoljni paket marketinških usluga, namijenjen za regionalne i lokalne, srednje i male kompanije, u ponudi je sve do 31. siječnja 2021. godine i reklamira se putem posebne stranice na službenom portalu televizije W24 preko koje se poduzetnici mogu prijaviti.

Kopirati
Drag cursor here to close