Pobjegla u Australiju

Bakice, bakice - u sarmi krijumčarila marihuanu nećaku u zatvor

Baka Elena Mladin (82) najstarija je osoba na listi traženih Rumunjske policije nakon što je pokušala prokrijumčariti drogu u zatvor.
Vijesti / Svijet | 14. 11. 2020. u 19:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su otkrili da je pokušala prokrijumčariti marihuanu nećaku u zatvor, policajci su pretresli kuću bake Elene i pronašli još dva kilograma marihuane unutar lonca kojeg je držala kuhinji, piše Euronews.com.

Baka Elena Mladin (82) najstarija je osoba na listi traženih Rumunjske policije nakon što je pokušala prokrijumčariti drogu u zatvor.

Naime, 2014. godine pokušala sakriti je marihuanu unutar sarme, objašnjavaju iz policije.

Sarma je trebala biti dostavljena njezinom nećaku koji je služio kaznu zbog vožnje bez vozačke dozvole, prenose 24sata. No, zaštitari su primijetili da nešto nije u redu s pošiljkom te ona nikada nije stigla u ruke nećaka.

Nakon što su otkrili da se radi o pokušaju krijumčarenja, policajci su pretresli kuću bake Elene i pronašli još dva kilograma marihuane unutar lonca kojeg je držala kuhinji.

Tijekom istrage, Elena je nekoliko puta bila pozvana na sud, ali se nije pojavila. Kasnije se saznalo da je otputovala u Australiju i da se nema namjere vratiti kući.

Zbog krijumčarenja droge određena joj je kazna od dvije godine, ali teško da će ju odslužiti.

Kopirati
Drag cursor here to close