Vezan u kukuruzištu

Opljačkan djed supruge Novaka Đokovića

"Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u Ljigu pronašli su jutros 80-godišnjeg muškarca koji je bio vezan za metalnu konstrukciju, a na sebi nije imao nikakvih vidljivih ozljeda".
Vijesti / Svijet | 26. 07. 2018. u 15:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Djed direktorice Fondacije 'Novak Đoković' Jelene Đoković pronađen je vezan u kukuruzištu u Ljigu, saznaje B92. Kako je prenio 'Glas Zapadne Srbije', Milosava Radisavljevića su pronašli električari nedaleko od njegove obiteljske kuće. Predsjednik općine Ljig Dragan Lazarević potvrdio je da je djed supruge Novaka Ðokovića pronađen vezan u kukuruzištu i da je riječ o pokušaju otmice.

"Pronašli smo ga vezanog lisicama za betonsku banderu u kukuruzištu, odakle je dozivao u pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog poduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć. Kontaktirali smo već nekoliko puta njegovu kćerku Veru Mitić, koja se trenutno nalazi u Monte Carlu, i koja nam je rekla da njenom bratu stižu poruke u kojima se traži dva milijuna eura za otkup", naveo je Lazarević, prenio je Tanjug.

Nedugo zatim iz policije priopćeno da se radi o razbojništvu, a ne otmici. "Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u Ljigu pronašli su jutros 80-godišnjeg muškarca koji je bio vezan za metalnu konstrukciju, a na sebi nije imao nikakvih vidljivih ozljeda.

Policija je odmah obavila razgovor sa pronađenim muškarcem, koji je tom prilikom izjavio da su jutros oko 3 sata u njegovu kuću ušla dvojica maskiranih razbojnika koji su mu iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara (oko 430 KM) i jedan mobilni telefon, a zatim su ga izveli iz kuće i vezali za metalnu konstrukciju koji se nalazi u blizini kuće", navedeno je u priopćenju MUP-a.

Navodi se i da je MUP o svemu obavijestio Više javno tužiteljstvo u Valjevu i intenzivno tragaju za počiniteljima. Obitelj djeda Jelene Đoković, kome su sinoć u kuću upali napadači, kidnapovali ga i odveli u polje, u potpunom je šoku, navodi PR tim Novaka Đokovića.

Kopirati
Drag cursor here to close