Priopćenje za javnost

ZŽ HDZ-a BiH "Kraljica Katarina Kosača" pozvala građane da ne sudjeluje u rušilačkim pohodima

Vijesti / Politika | 11. 02. 2014. u 08:10 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu ponovno najavljenih prosvjeda, a s posebnim osvrtom na općine i gradove s većinskim hrvatskim pukom, Zajednica žena HDZ-a BiH "Kraljica Katarina Kosača" poziva sve građane Bosne i Hercegovine - bez obzira kojem narodu ili narodnosti pripadaju da ne sudjeluju u rušilačkim i destruktivnim pohodima i da ne nasjedaju na politički izrežirane skupove.

Bijes prosvjednika je reflektiran na uništavanje i paljenje, većinom, županijskih središta – a mi smo svjesni da su županije, dosada, jedini zaštitni mehanizam hrvatskog puka u BiH, stoji u priopćenju Zajednice žena HDZ-a BiH.

"Na koncu, opetovano apeliramo na sve narode i žitelje Bosne i Hercegovine, a napose na hrvatski puk, da ne nasjedaju na provokacije, lažno osmišljene facebook profile, ne sudjeluju u politički izrežiranim rušilačkim pohodima, pogotovo onih koji dolaze iz drugih sredina s nakanom da unesu što više nemira među građane raznim podmetanjima i špekuliranjima".

Građanima Mostara i ove županije poručujemo da svi zajedno trebamo sačuvati svoju sredinu od svih rušilačkih pohoda, priopćeno je iz ZŽ HDZ-a BiH "Kraljica Katarina Kosača".

Kopirati
Drag cursor here to close