Propast

Zvizdić pozvan da iz svog džepa plati sjednicu

''Za dvije propale Zvizdićeve sjednice može se napraviti kuća jednoj obitelji", istaknuo je Nešić.
Vijesti / Politika | 31. 03. 2022. u 15:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nenad Nešić poručio je da bi predsjedavajući ovog doma Denis Zvizdić trebao iz svog džepa snositi troškove propale hitne sjednice.

Nešić, koji je i predsjednik DNS-a, rekao je da je Zvizdić sazvao sjednicu iz svog hira, iako nisu postojali uvjeti za to, objavljeno je iz DNS-a.

"Zakazao je sjednicu da se o pedesetak točaka glasa u drugom krugu, a pri tome nema uvjeta za to glasovanje jer nismo dobili nijedan izvještaj Kolegija o usuglašavanju nakon prvog kruga glasovanja. Sjednica je zakazana zbog čiste lične Zvizdićeve promocije", rekao je Nešić.

Rekao je kako je apsurd i što je zakazana hitna sjednica za 4. travnja bez ikakvog materijala.

"Jasno je da Zvizdić računa da će ovakvim zloupotrebama isprovocirati srpske i hrvatske zastupnike i izazvati novu krizu, kako bi on imao na čemu graditi kampanju. To što cijenu plaćaju građani koji financiraju neuspjele Zvizdićeve poduhvate, njega ne zanima. Pametnije je bilo da je taj novac preusmjeren socijalno ugroženim. Za dvije propale Zvizdićeve sjednice može se napraviti kuća jednoj obitelji", istaknuo je Nešić.

Nešić je poručio da mu ne pada na pamet sudjelovati u Zvizdićevom predizbornom marketingu.

Kopirati
Drag cursor here to close