SNSD prijeti

Zvizdić će dobiti nogu zbog priča i čaršije

Zvizdić je tražio američku podršku da se izvrši pritisak kako bi sve odluke bile donesene prije nego što kadar SNSD-a dođe na poziciju predsjedatelja Vijeća ministara.
Vijesti / Politika | 19. 12. 2018. u 11:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zastupnik SNSD-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Staša Košarac izjavio je kako postoje modeli da se otvori pitanje smjene Denisa Zvizdića kao člana Kolegija ovog doma, o čemu će biti riječi sjedećih dana.

Ocijenio je ''krajnje nedopustivim da Zvizdić na sastanku sa zamjenikom američkog državnog tajnika Johnom Sullivanom iznosi negativne tvrdnje o kadrovima SNSD-a i predsjedniku ove stranke Miloradu Dodiku, kao i institucijama Republike Srpske''.

Pročitajte još

''Zbog toga nećemo dozvoliti da netko koristi Republiku Srpsku i njezine kadrove na način kako to misli sarajevska čaršija ili vrh SDA'', rekao je Košarac novinarima u Istočnom Sarajevu, prenijela je televizija N1.

Prema njegovim riječima, Zvizdić je tražio američku podršku da se izvrši pritisak kako bi sve odluke bile donesene prije nego što kadar SNSD-a dođe na poziciju predsjedatelja Vijeća ministara.

Rekao je kako se zbog toga razmatraju modeli Zvizdićeve smjene da bi se poslala poruka da nema podršku SNSD-a.

''Zašto bi Zvizdić imao našu podršku, kada podršku nema Zoran Tegeltija za predsjedatelja Vijeća ministara i kada se ne poštuju rokovi za formiranje izvršne vlasti u zajedničkim institucijama kako propisuje Zakon o Vijeću ministara'', upitao je Košarac.

Podsjetimo, i predsjedatelj Predsjednštva BiH, Milorad Dodik, rekao je kako mu nije jasno što se čeka s Vijećem ministara optuživši Šefika Džaferovića da usporava proces.

Kopirati
Drag cursor here to close