Kod načelnika

Županijski ministar Soldo u posjeti Čapljini

Oliver Soldo, ministar za pitanja branitelja u Vladi HNŽ boravio je danas u radnoj posjeti općini Čapljina, gdje se sastao s dr. Smiljanom Vidićem, načelnikom općine Čapljina.
Vijesti / Politika | 26. 01. 2018. u 12:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oliver Soldo, ministar za pitanja branitelja u Vladi HNŽ  boravio je danas u radnoj posjeti općini Čapljina, gdje se sastao s dr. Smiljanom Vidićem, načelnikom općine Čapljina.

Na sastanku se razgovaralo o problematici s kojom se suočavaju branitelji te o suradnji Ministarstva i Općine na zadovoljavanju potreba branitelja, kao i o nedavno održanom okruglom stolu na temu „Mogućnosti otkupa povrća, voća i žitarica u razdoblju od 2017.-2022. godine i prezentacija Programa suradnje Ministarstva hrvatskih branitelja RH i Podravke d.d., te prijenos pozitivnih iskustava u Bosnu i Hercegovinu“.

Suradnja braniteljskih zadruga i Podravke d.d. odvijat će se kroz projekte u kojim će Podravka sukladno svojim potrebama, kroz cijene, količine i vrste proizvoda ponuditi različite programe, nakon čega će biti potrebno na terenu organizirati adekvatnu proizvodnju kako bi se traženi proizvodi kvalitetno proizveli i distribuirali ovoj prehrambenoj tvrtki kazao  je ministar Soldo.

Načelnik  Vidić istaknuo je brigu Općine za branitelje, koja se na poseban način ogleda u vidu pomoći udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i kroz uključivanje u različite programe koje će rezultirati novim radnim mjestima.

Kopirati
Drag cursor here to close