Komarica o Danu RS

Zločin je zločin

Upitan da komentira prisustvo hrvatskih dužnosnika akademiji povodom Dana RS, biskup Komarica je rekao kako ''oni pokazuju svoje lice, treba njih pitati kako oni to komentiraju...''
Vijesti / Politika | 10. 01. 2019. u 09:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ljudi su ili toliko glupi ili ludi, ili se pravimo ludi da ne vidimo da je zločin zločin. Onaj koji nagrađuje zločinca, on sam pokazuje kakvo mu je lice i srce'', komentirao je biskup Franjo Komarica dodjelu ordenja i proslavu Dana RS za Radio Sarajevo.

''Da vam sto puta kažu da je zločin vrlina, trebamo znati, tako su nas učili, da je zločin zločin, pogotovo protiv čovjeka. Koliko je pobijeno civila u Banja Luci? Tko je suđen za te civile? Sami znate da je dokumentarni film 'Banjalučki geto' prikazivan nekoliko puta u Sarajevu, a tko je potegao pitanje za to''', upitao se biskup Komarica.

Upitan da komentira prisustvo predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića, državnog ministra financija Vjekoslava Bevande te potpredsjednika RS Josipa Jerkovića akademiji povodom Dana RS, biskup Komarica je rekao kako ''oni pokazuju svoje lice, treba njih pitati kako oni to komentiraju...''

''Dobit će pobjedu oni koji se budu zalagali za pobjedu. Ako konstruktivci zakažu, onda će destruktivci pobijediti. Budite na strani konstruktivaca'', poručio je biskup Komarica.

Kopirati
Drag cursor here to close