Značaj povezanosti

Žepče: Održana Izborna skupština ŽO Mladeži HDZ-a BiH Zeničko-dobojske županije

Za kraj pozdravnih govora dopredsjednica Mladeži HDZ-a BiH Marija Ćosić pozdravila je sve nazočne u ime predsjednika Mladeži HDZ- BiH Mate Lončara, koja je poželjela uspješan rad skupštine, gdje je naglasila važnost sinergije i koordinacije
Vijesti / Politika | 09. 12. 2023. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dana 8.prosinca u Žepču održana je Uzborna skupština Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Zeničko-dobojske županije, gdje je još jednom potvrđeno da je HDZ-a BiH glavna stožerna stranka Hrvata u ZDŽ.

Izborna skupština započela je intoniranjem himne hrvatskog naroda, nakon čega se obratio Povjerenik za provedbu izbora u ovoj županiji Matej Sinanović, gdje je pozdravio sve nazočne izaslanike i goste te zahvalio svima na ogromnom odzivu i trudu za održavanje Izborne skupštinu Mladeži HDZ BiH ZDŽ", stoji u priopćenju za javnost.

Nakon pozdravnih riječi Mateja Sinanovića obratio se i načelnik općine Žepče Mato Zovko koji je u svome govoru istaknuo važnost i opstanak Hrvata u ZDŽ te naglasio značaj povezanosti općinskih i županijskih organizacija u radu, jer samo u duhu zajedništva možemo postići još značajnije rezultate.

Nakon obraćanja načelnika, obratio se predsjednik OO HDZ BiH Žepče Ivica Penić koji se osvrnuo na dosadašnji rad stranke u ovoj županiji, u kojem radu se jasno vidi borba za opstojnost hrvatskog naroda, kontinuirano stvaranje boljih uvjeta za sve nas te naglasio kako će to ostati okosnica našeg djelovanja u narednom periodu.

Za kraj pozdravnih govora dopredsjednica Mladeži HDZ-a BiH Marija Ćosić pozdravila je sve nazočne u ime predsjednika Mladeži HDZ- BiH Mate Lončara, koja je poželjela uspješan rad skupštine, gdje je naglasila važnost sinergije i koordinacije svih članova Mladeži HDZ-a BiH.

Nakon toga uslijedili su izbori za članove Nadzornog i Županijskog odbora HDZ-a BiH ZDŽ.

U Nadzorni odbor izabrana su 3 člana, dok su za Županijski odbor izabrana 24 člana.

Nakon proglašenja izabranih članova novog saziva ŽO HDZ BiH ZDŽ Povjerenik je zaključio rad Skupštine.

Odmah nakon Izborne skupštine održana je prva konstituirajuća sjednica ŽO HDZ BiH ZDŽ na kojoj je za predsjednika izabran Matej Sinanović, koji će u narednom periodu predstavljati rad Mladeži HDZ- a BiH u ZDŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close