Pobjeda

HDZ BiH zahvalio biračima

''To je naša zajednička pobjeda i poruka da Hrvatsku nosimo u srcu'', poručeno je.
Vijesti / Politika | 06. 07. 2020. u 11:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska demokratska zajednica Bosne i Hercegovine i Provedbeni izborni stožer (HDZ BiH) zahvalili su se svim biračima koji su iskoristili svoje pravo zajamčeno Ustavom Republike Hrvatske i izašli na parlamentarne izbore za Sabor Republike Hrvatske.

''Hvala vam što ste prepoznali listu HDZ-a za XI. izbornu jedinicu i dali joj uvjerljivu potporu te time sudjelovali u velikoj pobjedi Hrvatske demokratske zajednice na čelu s predsjednikom Andrejem Plenkovićem'', poručeno je u priopćenju koje potpisuje predsjednica Provedbenog izbornog stožera HDZ-a BiH Borjana Krišto.

''To je naša zajednička pobjeda i poruka da Hrvatsku nosimo u srcu i smatramo svojom domovinom i da je neodvojivi dio identiteta nas Hrvata iz Bosne i Hercegovine. Naša izborna jedinica daje tri zastupnika i od njih u potpunosti očekujemo da artikuliraju interese hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini i iseljeništvu'', navodi se. 

Posebna zahvala upućena je članovima Provedbenog izbornog stožera HDZ-a BiH, članstvu i simpatizerima HDZ-a BiH, gradskim/općinskim odborima i temeljnim ograncima, brojnim volonterima, svim glasačima i onima ''koji su nam pružili potporu te svima koji su na bilo koji način pomogli da danas slavimo veliku pobjedu''.

Kopirati
Drag cursor here to close