Ljubav je to

Zastupnica SNSD-a: Za mene Dodik ne da je Tito, on je za mene Bog

"Za mene Dodik ne da je Tito, on je za mene Bog", izjavila je Vulić.
Vijesti / Politika | 11. 03. 2020. u 13:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zukan Helez, zastupnik SDP- a u Zastupničkom domu BiH, pitao je na prisutne pravosudne službenike na sjednici ovog doma zašto nisu uhitili Milorada Dodika, srpskog člana Predsjedništva BiH, kada je ugrozio ustavnopravni poredak BiH, podsjetivši pri tome na reakciju pravosudnih institucija u Španjolskoj nakon referenduma o nezavisnosti Katalonije.

Obraćajući se glavnoj tužiteljici Tužiteljstva BiH Gordani Tadić, Helez je rekao da su rezultati Odjela za organizirani kriminal najlošiji.

"Rekli ste u svom obraćanju, gospođo Tadić, da ste zadovoljni i da su odlični rezultati Odjela za organizirani kriminal. Ja mislim da su tu najlošiji rezultati i da je tu percepcija javnosti najosjetljivija. Kada je u pitanju korupcija i kriminal, najveći postotak procesuiranih ljudi su sitni kriminalci. Krađa drva, sitni dileri droge. Krađu drva vodite kao gospodarski kriminal. Šta je sa aferom Pandora, koja je teška preko milijardu KM", izjavio je Helez.

Nenad Stevandić iz Ujedinjene Srpske poručio je Helezu da uhićenje Milorada Dodika nije na dnevnom redu današnje sjednice.

"Nemojte da sjednica bude cipelarenje ili vojni poklič na Tužiteljstvo nego da objektivno raspravljamo o onome što je problem", izjavio je Stevandić, dodavši da zahtjevi zastupnika za uhićenjem imaju samo u Sjevernoj Koreji.

Na to je reagirao Helez.

"Ovaj gospodin, što ga Dodik hrani trulim bananama, da mu kažem da je davno prošlo vrijeme da se ne smije pričati. Vi ako morate podnijeti izvještaj, kako ste nekome dozvolili da neko kaže da vašeg predsjednika uhiti, to mene ne zanima. To što ste se vi malo okupili, pa hvalite jedni druge, ja to razumijem, ali nemojte nas to tjerati", izjavio je Helez.

Sanja Vulić (SNSD) odgovorila je Helezu upozorivši da će na svaku uvredu na račun službenika SNSD-a reagirati onako "kako ne priliči ženi".

"Za mene Dodik ne da je Tito, on je za mene Bog", izjavila je Vulić, prenose Nezavisne.

Kopirati
Drag cursor here to close