Sijevale pesnice?

Vukanović: Dodik se potukao s ministrom unutarnjih poslova

Vukanović navodi kako je došlo do tjelesnog sukoba između ministra unutarnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača i predsjednika SNSD-a te člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.
Vijesti / Politika | 19. 07. 2021. u 19:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sukob koji je eskalirao u tučnjavu političkog vrha Republike Srpske dogodio se u zgradi SNSD-a, tvrdi političar Nebojša Vukanović.

Na svojem blogu on navodi kako je došlo do tjelesnog sukoba između ministra unutarnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača i predsjednika SNSD-a te člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

"Dodik je pozvao Lukača na sastanak i tražio od njega da se povuče i podnese ostavku, nakon što je protiv njega potvrđena optužnica zbog napada na Draška Stanivukovića. Na to je ministar policije drsko i oštro odgovorio da neće podnijeti ostavku i da s funkcije ministra može samo otići za premijera ili u zatvor, treće opcije nema, što je razbjesnilo Dodika koji je reagirao impulzivno. Prema jednom izvoru, Lukač je pesnicom udario Dodika kad se on zaletio da ga udari, a prema drugom izvoru, Lukač je na pod srušio Dodika skupa sa stolicom na kojoj je sjedio, nakon čega je ušlo njihovo osiguranje i razdvojilo ih", naveo je Vukanović.

On ističe kako ima provjerene informacije da je prije nekoliko dana Dodik snimao čeljust u jednoj zdravstvenoj instituciji u Banja Luci, prenosi BN

“"ijest sam primio s dozom rezerve i opreza prije nekoliko dana, ali nakon što sam dobio potvrde i slične informacije iz više različitih i nepovezanih izvora, odlučio sam objaviti vijest o incidentu u sjedištu SNSD-a na Rosuljama", naveo je Vukanović.

Da je Dodik zaista bio na snimanju vilice potvrdila je na Twitteru njegova kćerka Gorica, ali je razlog kako navodi bio drukčiji.

"Da se ovo laprdalo ne bi više brinulo, evo mu informacija iz prve ruke. Milorad Dodik je snimao vilicu jer ima intervenciju na desnima i morao je prije operacije imati snimak. Tebi toplo preporučujem da uradiš snimak glave", napisala je ona.

Vukanović nije ostao dužan.

"Što se dogodilo pokazat će vrijeme, je li povod za snimanje infekcija, karijes ili desnica Dragana Lukača. Vrlo je važno da je Gorica potvrdila točnost informacije o snimanju zuba i vilice, a prema mojim saznanjima, snimka je pokazala da je njegova gornja vilica napukla", naveo je Vukanović.

Podsjetimo, MUP-a RS priopćio je kako su četiri osobe uhićene za vrijeme vikenda u Banja Luci, a jedna od njih je s Interpolove potjernice i osumnjičena je za teško ubojstvo. Kako se neslužbeno saznaje, uhićen je Miloš Božović, pripadnik Škaljarskog klana.

To je, kako tvrdi Vukanović, bio okidač svađe političkog vrha Banja Luke.

Kopirati
Drag cursor here to close