Inzko s Koalicijom za Mostar

Visoki predstavnik odabrao stran(k)u?

Visoki predstavnik Valentin Inzko se sastao sa predstavnicima Koalicije za Mostar 2020
Vijesti / Politika | 16. 12. 2020. u 14:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovni Valentin Inzko danas je posjetio Mostar gdje se sastao s kandidatima Koalicije za Mostar 2020 i s nositeljem liste Koalicije za Gradsko vijeće Grada Mostara Zlatkom Guzinom, priopćeno je iz Koalicije za Mostar.

Visoki predstavnik je, kako su poručili, došao u Mostar kako bi se upoznao s predizbornim aktivnostima pred lokalne izbore.

''Predugo smo čekali na izbore u Mostaru, dvanaest godina, a to je i za čovjeka dug period. Prvi utisak koji sam stekao je da su pripreme za izbore bile dobre, da je dobar kontakt i s dijasporom. Vidim da je dobra klima u gradu i možda je to jedinstven slučaj u cijeloj Bosni i Hercegovini da imamo tri liječnika koji se kandidiraju za poziciju gradonačelnika'', rekao je Inzko, naglasivši da su liječnici ljudi s etikom, poručili su iz Koalicije.

''Položili su Hipokratovu zakletvu, drago mi je da između sebe imaju dobre odnose kao doktori, a sada i kao političari. To su dobre osnove za budućnost Mostara. Od ovih izbora Mostar može očekivati političku legitimaciju i Gradsko vijeće koje će, siguran sam, kvalitetno raditi i da će doći do procvata Mostara'', rekao je Inzko.

Visoki predstavnik je građanima Mostara uputio poruku, rekli su iz Koalicije.

''Poruka je jednostavna, koristite svoja bonska ovlaštenja i glasujte. Ako vi ne glasujete, glasat će drugi. Ako ne izađete na izbore, neko drugi će odlučivati o vašoj sudbini'', zaključio je visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Valentin Inzko.

Nositelj liste Koalicije za Mostar 2020 Zlatko Guzin je izrazio zadovoljstvo što je upoznao visokog predstavnika i predstavio mu aktivnosti na provođenju kampanje, priopćeno je.

''Mi smo svoju kampanju prilagodili vremenu pandemije i provodimo je od vrata do vrata. Ljude direktno upoznajemo s našim programom i platformom. Zadovoljni smo reakcijama građana na naš program i ovu vrstu komunikacije'', rekao je Guzin.

Guzin je, kako navode, istaknuo da Koalicija na ovim izborima očekuje izvrstan rezultat.

''Nakon dvanaest godina izostanka lokalnih izbora, pozivam građane Mostara da 20. prosinac shvate kao praznik demokracije, da iskoriste svoje biračko pravo i obavezu i na izborima glasaju za one kojima vjeruju, a koji će, u pravom smislu, štiti njihove interese'', zaključio je Guzin.

Kopirati
Drag cursor here to close