Policija

Viktor Orban dolazi u Banja Luku: Policija na nogama, zabranjeni dronovi, uvedena ograničenja

Mjere sigurnosti zbog posjete mađarskog premijera Viktora Orbana Republici Srpskoj bit će uvedene danas na području Banja Luke.
Vijesti / Politika | 06. 11. 2021. u 10:32 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Viktor Orban dolazi u Banja Luku

Mjere sigurnosti zbog posjete mađarskog premijera Viktora Orbana Republici Srpskoj bit će uvedene danas na području Banja Luke.

U cilju poduzimanja mjera i radnji povodom posjete Orbana Republici Srpskoj, ministar unutarnjih poslova RS izdao je naredbu o zabrani prometa za sva motorna vozila na dionici magistralne ceste M-101 na trasi kretanja štićene osobe (Međunarodni aerodrom Banja Luka – Laktaši – Klašnice – Glamočani), za danas od 11.00 do 12.00 sati i od 13.00 do 14.00 sati, odnosno u vremenu dolaska i povratka štićene osobe.

Na predviđenoj trasi kretanja štićene osobe danas od 10.30 do 15.00 sati zabranjuje se promet za teretna vozila preko 7,5 tona ukupne mase.

Također, od 10.30 do 15.00 sati zabranjuje se prijevoz eksplozivnih materija u cestovnom prometu na području općine Laktaši.

Ministarstvo u sjedištu, policijske uprave i policijske postaje, za navedeni period neće izdavati odobrenja za prijevoz eksplozivnih materija.

Predstavnike medijskih kuća, druge subjekte, kao i građane iz MUPRS podsjećaju da je u cilju sigurnosti na trasi kretanja štićene osobe i na području općine Laktaši u navedenim terminima zabranjena upotreba dronova.

Kopirati
Drag cursor here to close