Ponovno bez odluke

Zenica još bez proračuna za 2020. godinu

Gradsko vijeće Zenice ponovo nije raspravljalo o Prijedlogu proračuna Grada Zenice za 2020. godinu niti o Odluci o privremenom financiranju, jer danas nije usvojen ni dnevni red pa je nakon manje od sat vremena sjednica prekinuta.
Vijesti / Politika | 10. 02. 2020. u 11:37 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradsko vijeće Zenice ponovo nije raspravljalo o Prijedlogu proračuna Grada Zenice za 2020. godinu niti o Odluci o privremenom financiranju, jer danas nije usvojen ni dnevni red pa je nakon manje od sat vremena sjednica prekinuta.

  / 

Za dnevni red današnje sjednice glasovalo je 11 vijećnika, dok je njih 13 bilo suzdržano. Predsjedavajuća Gradskog vijeća Diana Bešić kazala je da gradonačelnik Fuad Kasumović nije dostavio Prijedlog proračuna nego samo Odluku o privremenom financiranju.

Prethodno je gradonačelnik Kasumović najavio da iz proračuna neće dati novac za JKP Zenicatrans-prevoz putnika niti će financirati projekte županije.

"Sve ostalo može. Ako ne budete htjeli, nećete ga dobiti", kazao je Kasumović, koji je vijećnicima poručio da imaju u listopadu izbore. Neusvajanjem dnevnog reda, odnosno neusvajanjem financijskih dokumenata, nastavlja se blokada Grada.

Kopirati
Drag cursor here to close