Vijeće mladih Grada Mostara

Debata o Europskoj uniji u Mostaru

Govornici na debati će biti profesor Edin Rizvanović, sa Pravnog fakulteta Univerziteta Džemal Bijedić, te profesori Dražen Barbarić i Mile Lasić sa Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.
Vijesti / Politika | 13. 12. 2017. u 10:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javna debata o stanju dugoročnog procesa priključivanja Europskoj uniji održat će se 18. prosinca 2017. u prostorijama EU Info Centra s početkom u 17 sati.

Govornici na debati će biti profesor  Edin Rizvanović, sa Pravnog fakulteta Univerziteta Džemal Bijedić, te profesori Dražen Barbarić i Mile Lasić sa Filozofskog  fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

''S obzirom da je Bosna i Hercegovina podnijela službenu aplikaciju za pristup Europskoj uniji 15. veljače 2016., a  devetog prosinca iste godine smo zaprimili upitnik za članstvo od Europske komisije i time službeno pokrenuli, i mi smo se odlučili pozabaviti ovom temom'', navode u priopćenju iz Vijeća mladih.

Inače, Vijeće mladih Grada Mostara je neprofitna i nezavisna organizacija osnovana 2010. na inicijativu Grada Mostara. Riječ je o krovnoj organizaciji mladih čija je glavna funkcija predstavljanje i zastupanje mladih, te provođenje projekata usmjerenih ka podizanju  standarda života mladih.

Kopirati
Drag cursor here to close