Skupština

VIDEO | Vriska na Dodika: Tata ti trabunja!

Naime, zastupnik SDA- Miladin Stanić je u svom obraćanju govorio o različitim problemima, osvrćući se na ponašanje Dodika.
Vijesti / Politika | 27. 10. 2021. u 13:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je kako je opozicija dobila nalog iz Sarajeva da opstruira posebnu sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske.

Naime, zastupnik SDA- Miladin Stanić je u svom obraćanju govorio o različitim problemima, osvrćući se na ponašanje Dodika.

''Slažemo se prije svega u činjenici da mi ne možemo prihvatiti nametnute zakone od strane visokog predstavnika. Ne možemo i nećemo i to da ste najgori na svijetu bit ćemo suglasni sa vama. Također se ne slažemo i s nametnutim presudama i odlukama Ustavnog suda BiH. Ali mi nećemo da nas slijepac vodi i nećemo da budemo slijepo poslušni. Neprijatelji ratuju, prekinu rat i prave dogovor, a vi mislite da ste bogom dani da je vama dopušteno sve, izuzev toga što ste pretjerali svaku mjeru oko pljačke, da mislite da Parlament RS treba da mlatite sa njim kako se dopada jednom čovjeku. Samo je on važan, samo on ima pravo da pljačka, da štiti porodicu, svi mi ostali nemamo pravo. I samo da znate ukoliko bilo šta izgovorite (obraća se Dodiku) na bezobrazan način, kao što ste to do sada radili prema opoziciji, napustit ćemo sjednicu'', rekao je.

Replicirajući Staniću u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Dodik je rekao da Stanić bezočno laže i izmišlja priče o navodnom kriminalu njega i njegove obitelji.

"Nemam nijednu presudu suda da sam kažnjen za bilo kakav kriminal, a Stanić je opčinjen mržnjom", istaknuo je Dodik.

Dodik je rekao kako je institucionalno važno da Narodna skupština Republike Srpske donosi konačne odluke o pitanjima na razini BiH.

Rekao je kako nisu točne tvrdnje opozicije da je on tijekom noći zakazivao sjednicu Narodne skupštine, već da je sjednicu u skladu s poslovnikom zakazala Narodna skupština.

Stanić je rekao kako je neprihvatljivo da je posebna sjednica Narodne skupštine Republike srpske zakazana, a da zastupnici na vrijeme nisu upoznati sa skupštinskim materijalima.

“Drago mi je gospodine Staniću imate takvu inspiraciju i da vas moja pojava tako inspiriše i omogućava vam jak imunitet da ste stalno u naponu. Mislim da mašite skroz, ništa novo niste rekli osim što trabunjate stalno isto“.

Stanić je zatim počeo da vrišti na Dodika.

“Tata ti trabunja! Ne možeš da mi govoriš ružne riječi”, rekao je Stanić nazivajući ga idiotom.

Kopirati
Drag cursor here to close