BiH - Crna Gora

Veleposlanik Jukić predao akreditive predsjedniku Đukanoviću

Veleposlanik Bosne i Hercegovine u Crnoj Gori Branimir Jukić predao je akreditivna pisma predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću
Vijesti / Politika | 10. 09. 2019. u 04:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veleposlanik Bosne i Hercegovine u Crnoj Gori Branimir Jukić predao je 9. rujna 2019. godine akreditivna pisma predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću u Rezidenciji na Cetinju.

U razgovoru koji je uslijedio nakon ceremonije predaje akreditiva, predsjednik Đukanović je Veleposlaniku Jukiću zaželio uspješan mandat i naglasio punu opredijeljenost i spremnost Crne Gore da prijateljskoj i susjednoj Bosni i Hercegovini ostane pouzdan partner u ostvarivanju svih njenih vanjskopolitičkih ciljeva uz puno uvažavanje političke volje i opredjeljenja Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova BiH.

Foto: PR / Novi veleposlanik BiH u Crnoj Gori Branimir Jukić i predsjednik Crne Gore 

Razmijenjena su mišljenja o ukupnim odnosima Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a posebno u oblasti ekonomske suradnje, razvoja cestovne infrastrukture i regionalne suradnje.

Potvrđeno je da dvije države nemaju otvorenih pitanja koja bi na bilo koji način opterećivala dalje unapređenje i razvoj odnosa.

Veleposlanik Jukić je potvrdio da će Veleposlanstvo i on osobno nastaviti raditi u cilju što višeg stupnja suradnje Bosne i Hercegovine i Crne Gore u svim oblastima i pitanjima od obostranog značaja.

Kopirati
Drag cursor here to close