Podrška Vatrenima

Ured tvrdi: Čović je u Rusiju išao o privatnom trošku

''Hrvatski član Predsjedništva BiH akademik Dragan Čović je imao privatno putovanje, te je osobno snosio troškove putovanja i boravka u Ruskoj Federaciji'', ističu iz Čovićevog ureda.
Vijesti / Politika | 28. 06. 2018. u 17:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović nije bio u službenoj posjeti Ruskoj Federaciji i troškove putovanja platio je osobno'', navedeno je u informaciji iz Čovićeva Ureda iz kojega tvrde kako su informacije o službenom putu dezinformacije te da je preslik narudžbenice za avionsku kartu krivotvoren.

''U medijima se pojavio zlonamjerni falsifikat interne narudžbenice Predsjedništva BiH, a o čemu će biti informirane nadležne institucije, te zahtijevamo od medija da tu činjenicu prezentiraju javnosti'', navodi se u reagiranju Čovićeva Ureda.

Dodaje se kako je hrvatski član Predsjedništva BiH ''imao privatno putovanje, te je osobno snosio troškove putovanja i boravka u Ruskoj Federaciji''.

''Predsjedništvo BiH nije ni na koji način participiralo u troškovima ovoga putovanja. S obzirom da je karakter posjete privatne prirode, broj osoba koje su putovale sa hrvatskim članom Predsjedništva BiH, izuzimajući one koji su putovali po službenoj dužnosti, stvar je osobne prirode. Ruska Federacija je za sve državnike koji su doputovali zbog Svjetskog prvenstva, a bez obzira na karakter posjete, osigurala protokolarnu i logističku podršku, kao i policijsku pratnju", navedeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close