BiH

'Stiže' još jedna stranka

Prvi predsjednik nove stranke bit će Nermin Ogrešević, nedavno je kazao za N1 Ibrahim Hadžibajrić, načelnik Starog Grada.
Vijesti / Politika | 25. 02. 2021. u 15:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osnivačka skupština Narodnog europskog saveza (NES - BiH) će se održati u subotu, najavili su organizatori.

''U pitanju je novi politički projekt udruživanja dvije političke stranke, Nezavisne bosanskohercegovačke liste (NBL) i Stranke demokratske aktivnosti (A-SDA) i okrupnjavanje bosanskohercegovačke političke scene'', naveli su.

Prvi predsjednik nove stranke bit će Nermin Ogrešević, nedavno je kazao za N1 Ibrahim Hadžibajrić, načelnik Starog Grada.

''Mi smo otprilike prije 9-10 mjeseci ušli u pregovore na razini predsjedništva stranaka. A-SDA i NBL prerastaju u Narodni europski savez i to je jedna nova politička stranka. Mislim da je dosta usitnjavanja političkog života u BiH i trebale bi i druge političke stranke da jednostavno krenu drugim putem. Ne završava se priča ovim ujedinjenjem, obavili smo još neke razgovore, ali ne bih da licitiram s imenima, a poslije toga ćemo vidjeti i sa drugim zainteresiranim da uđu u ovu priču. Moramo krenuti u ukrupnjavanje'', rekao je gost N1.

Kopirati
Drag cursor here to close