Dodik

To je neka zaje***cija

''Ja mislim da je to neka podvala Bakira Izetbegovića i njegovih ljudi, gdje oni hoće da održe ove svoje lojalne Srbe iz SDS-a i PDP-a'', rekao je Dodik.
Vijesti / Politika | 05. 04. 2019. u 11:59 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Slobodno napišite da je to neka zaje***cija i da je to neka muljaža'', rekao je Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH i čelnik SNSD-a u intervjuu Dnevnom avazu upitan da komentira aktivaciju MAP-a kao uvjet za formiranje Vijeća ministara.

''Ovo nigdje nema, Bakir Izetbegović napravi izjavu, usuglasi se sa svim i dođe, potpišemo Dragan Čović i ja, on neće. I što da ja vama objašnjavam? Ima jedan član gdje oni inzistiraju da toj priči o MAP-u i mi smo rekli da to nitko neće skinuti s dnevnog reda, to će ostati dalje, ali to ne treba biti uvjet za formiranje vlasti. Evo, oni kažu da jeste, OK, onda ništa doviđenja'', rekao je Dodik i dodao kako nije zainteresiran.

''Ja mislim da je to neka podvala Bakira Izetbegovića i njegovih ljudi, gdje oni hoće da održe ove svoje lojalne Srbe iz SDS-a i PDP-a'', rekao je.

Dodao je kako ne postoji neki termin za nove razgovore.

''Termin je milenijski što se toga tiče. Mislim da je ovo postalo ogavno svima. To više nije predmet za zezu neku. To više nema smisla...'', rekao je, između ostalog, Dodik.

Kopirati
Drag cursor here to close