Ah ta ljubav

Tko više voli Dodika nego SDA i tko je pomagao HDZ-u?

''O kakvoj se licemjernoj politici radi govore i nedavni izbori u Mostaru u kojem je ASDA odlučila samostalno nastupiti na izborima pomažući na takav način HDZ'', navodi s eu reagiranju SDA.
Vijesti / Politika | 25. 01. 2021. u 15:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Jasno i precizno imenovanje stvari, procesa i događaja mnogima smeta, a vidimo da na navedeno nisu imuni ni predstavnici lokalnih stranaka kakva je ASDA. Mnogo je opasniji način kako to radi upravo ASDA i njeni predstavnici. Dovoljno je ukazati na dva ili tri svježa primjera njihove antibošnjačke politike i pokušaja da, ne birajući načine i sredstva, obezvrijede višedecenijsku borbu SDA za prava Bošnjaka'', navodi u priopćenju Kantonalni odbor SDA Unsko-sanskog kantona.

Podsjećaju da je upravo ASDA “trgovala s biračkim mjestima u Srebrenici izravno sa SNSD-om dajući podršku negatorima genocida i njihovom kandidatu Mladenu Grujičiću za načelnika općine”.

''Nadalje, tijekom suđenja Sakibu Mahmuljinu, ni manje ni više kao svjedok se pojavio Fadil Hasanagić, odani kadar ASDA, a kojeg su SNSD-ovi mediji rado hvalili u svojim programskim šemama. O kakvoj se licemjernoj politici radi govore i nedavni izbori u Mostaru u kojem je ASDA odlučila samostalno nastupiti na izborima pomažući na takav način HDZ, odbivši poziv probosankih stranaka za zajedničko sudjelovanje na izborima. Nažalost, ASDA je postala stranka koja svojim potezima nastoji svoje glasačko tijelo ojačati kod pristalica autonomije'', navodi se u priopćenju.

Predsjednik Mirsad Vojić kantonalnog ogranka SDA navodi kako vjeruje ''da će građani BiH, a posebno USK, prepoznati loše i zlonamjerne poruke koje predstavnici ASDA koriste u svom radu, a na štetu Bošnjaka i posebno Krajišnika''.

 

Kopirati
Drag cursor here to close