Jer vi ste moj Narod a, ja Vaš Tiho

Tihomir Šarac - kandidat za Skupštinu HNŽ

Vijesti / Politika | 26. 09. 2022. u 08:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon punih 5 godina provedenih na privremenom radu u Njemačkoj, Tihomir Šarac na poziv Stranaka Hrvatskog Narodnog Sabora vratio se kući i bit će kandidat za Skupštinu HNŽ.

Bio je glasnogovornik HSP BiH, šef kampanje dr.Zvonke Jurišić bivšeg premijera Vlade ZHŽ, šef kampanje Željka Glasnovića i Pere Barbarića-Pepija. Tri puta zaredom izabran je u Općinsko Vijeće Čitluka i to 2004, 2008. i 2012. godine. Radio je i u Ministarstvu za pitanja branitelja od 2009. do 2017. godine.

U Čitluku je pokrenuo niz projekata. Sa samo 18 godina pokrenuo je ugasli Košarkaški klub Brotnjo, u 19 godini gradnju sportskog centra na kojoj je izgrađena sportska dvorana, Ligu mjesnih zajednica u malom nogometu koja se proširila na sve općine Hercegovine i gradnju mosta u Miletini (južni ulaz u Međugorje).

Školovao se na Pravnom fakultetu,na fakultetu Politologije,na Menadžerskoj akademiji i međunarodnoj školi za politički marketing.

"1992. kao pripadnik specijalne elitne postrojbe prelazio sam Neretvu, iako nisam morao jer sam bio student Pravnog fakulteta, ni sada kad sam dobio poziv Stranaka Hrvatskog Sabora da pomognem, nisam dvojio ni trenutka! U životu su me uvijek vodile emocije, srce i ljubav, zato sam tu s vama! Jer vi ste moj Narod a, ja Vaš Tiho"!
Kopirati
Drag cursor here to close