I blagdan svetog Franje Asiškog

Čapljina: Svečanom sjednicom obilježen Dan općine

Svečanom sjednicom OV Čapljina obilježen je Dan općine Čapljina i blagdan sv. Franje Asiškog.
Vijesti / Politika | 03. 10. 2018. u 12:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća u Čapljini je rano jutros započelo svečano obilježavanje Dana općine Čapljina.

Nakon toga održana je i svečana sjednica Općinskog vijeća Čapljina kojoj su nazočili brojni dužnosnici i uzvanici iz BiH i RH.

Tradicionalno, sjednica je održana u kinu ''Mogorjelo'',  započela je intoniranjem himne BiH i Lijepe naše. Nakon toga okupljeni su mogli vidjeti kratki videozapis o svemu što se u Čapljini napravilo i što se planira napraviti.

Foto: Bljesak.info / Visoko izaslanstvo na obilježavanju Dana općine Čapljina

''Osobno sam zadovoljan sa onim što smo učinili i ponosan što sam dio tima koji je sudjelovao u cijeloj ovoj priči da Čapljinu učinimo mjestom ugodnim za život. U državi kakva je Bosne i Hercegovina je teško raditi, međutim kada imate posloženu vertikalu od općinske preko županijske, federalne i državne vlasti, a onda još kada imate člana Predsjedništva, može se ipak puno toga napraviti i zato još jednom ponavljam da sam zbilja ponosan što sam dio tog tima'', poručio je načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić.

On je dodao kako je posebno zahvalan Vladi HNŽ koja je podržala sve projekte u općini Čapljina.

Foto: Bljesak.info / Izaslanstvo OV Čapljina

''Kao načelnik redovit sam na svečanim sjednicama u cijeloj Federaciji u Tomislavgradu, Grudama, Orašju, Širokom Brijegu, Stocu i zbilja mi je kao gostu zadovoljstvo slušati izvješće načelnika. Impozantan je broj koliko se dobrih projekata napravilo, koliko ti ljudi dobro rade zato i mojim kolegama gradonačelnicima i načelnicima posebno i značajno mjesto u našoj pobjedničkoj momčadi'', zaključio je Vidić.

Sjednici nazočio veliki broj dužnosnika  sa svih razina vlasti - od člana Predsjedništva BiH Dragan Čovića, preko ministara u Vijeću ministara BiH Josipa Grubeše i Vjekoslava Bevande, ministara sa federalne i županijskih razina, zastupnika, vijećnika, načelnika susjednih općina...

Kopirati
Drag cursor here to close