Sastanak

Sve aktivnosti HNS-a usmjeriti na Mostar

Kako se navodi u priopćenju, Predsjedništvo HNS-a je uz presjek stanja aktualne političke situacije u Bosni i Hercegovini analiziralo i privremene neslužbene rezultate Lokalnih izbora…
Vijesti / Politika | 30. 11. 2020. u 13:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve buduće aktivnosti dužnosnika Hrvatskog narodnog sabora biti isključivo u funkciji postizanja zacrtanog i očekivanog rezultata stranaka Hrvatskog narodnog sabora na izborima za Grad Mostar, priopćeno je nakon što je održana 16. sjednica Predsjedništva Hrvatskog narodnog sabora.

Kako se navodi u priopćenju, Predsjedništvo HNS-a je uz presjek stanja aktualne političke situacije u Bosni i Hercegovini analiziralo i privremene neslužbene rezultate Lokalnih izbora koji su održani 15. studenog u Bosni i Hercegovini.

Izraženo zadovoljstvo postignutim rezultatima koji su ostvarile stranke privržene politici HNS-a, a posebno u onim sredinama gdje je bio organiziran zajednički rad i djelovanje.

''Na sjednici je pod posebnom točkom dnevnog reda raspravljano o budućim aktivnostima i pripremi za lokalne izbore za Grad Mostar. Razmotrene su i prezentirane daljnje aktivnosti koje će pridonijeti jačanju povjerenja i ostvarivanju zacrtanog izbornog rezultata'', navodi se.

Kopirati
Drag cursor here to close