Kanton Sarajevo

Stranka za BiH službeno počela predizbornu kampanju

Otvaranju su prisustvovali predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu Amer Jerlagić i predsjednik Kantonalnog odbora Džemal Smajić.
Vijesti / Politika | 19. 10. 2020. u 07:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekle je subote Stranka za Bosnu i Hercegovinu službeno otvorila predizbornu kampanju za Kanton Sarajevo.

Otvaranju su prisustvovali predsjednik Stranke za Bosnu i Hercegovinu Amer Jerlagić i predsjednik Kantonalnog odbora Džemal Smajić.

Kampanja je otvorena šetnjom kroz sve općine kako bi se spriječilo okupljanje na jednom mjestu, a kako bi ipak došli do svojih kandidata i aktivista.

Foto: PR / Stranka za BiH službeno počela predizbornu kampanju

Predsjednik Amer Jerlagić je istaknuo kako se Stranka za Bosnu i Hercegovinu ovaj put vraća snažno na političku scenu i to zahvaljujući stručnim i novim mladim kadrovima koje je javnost prepoznala , na koje smo posebno ponosni.

Građani su srdačno prilazili i pružali podršku Stranci za Bosnu i Hercegovinu, istaknuvši da je država slabija kako na vlasti nema Stranke za Bosnu i Hercegovinu koja jedina u svom nazivu ima ime naše domovine.

Kandidati na čelu sa Jerlagićem i Smajićem obećali su da Stranka nikad neće izdati proklamovane principe i ciljeve, jer u srcu i duši uvijek nam se nalazi naša jedna i jedina BiH.

Predsjednik Jerlagić je dao dodatni motiv kandidatima i rekao im da će se susresti sa mnogim iskušenjima i teškoćama kao nikad do sada.

Kopirati
Drag cursor here to close