Doprinos

Stanivuković čisti ulice: Kritika pada brže od snijega

''Pozivam naše građane, zajednice etičkih vlasnika, da svi zajedno, ispred naših ulaza očistimo snijeg i time pokažemo zajedništvo'', poručio je.
Vijesti / Politika | 14. 01. 2021. u 17:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Да би сваки дио Бање Луке данас био што проходнији, сви морамо дати свој допринос, јер само тако можемо стићи до циља....

Objavljuje Драшко СтанивуковићČetvrtak, 14. siječnja 2021.

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković objavio je na Facebook profilu fotografije iz vozila zimske službe s kojima je na terenu.

''Kritika pada brže od snijega, ali pokušat ćemo očistiti oboje. Od ranih jutarnjih sati zajedno sa našom zimskom službom, obilazimo teren. Građane je važno upoznati s činjenicom da se čišćenje snijega odvija po prioritetima, a jedan od prioriteta je da ceste prema Kliničkom centru, hitne pomoći, vatrogascima i slično, nisu prolazne, ali nijedan dio Banja Luke neće biti zanemaren. Molimo građane za strpljenje i razumijevanje, a naše usluge će intenzivno raditi u narednim satima'', naveo je Stanivuković.

Критика пада брже него снијег, али потрудићемо се да очистимо и једно и друго. Од раних јутарњих сати заједно са нашом...

Objavljuje Драшко СтанивуковићČetvrtak, 14. siječnja 2021.

Dodao je da i se nastoji ući u svaku ulicu što prije te pozvao građane da u komentarima obavijeste kakvo je stanje u njihovom susjedstvu.

Stanivuković je u nizu fotografija se pohvalio kako je od sugrađanki za zahvalu dobio i vunene čarape da mu bude toplije.

Добио сам приглавке да ноге згријем, јер су наше вриједне домаћице захвалне на томе што је наша ралица прошла и крај...

Objavljuje Драшко СтанивуковићČetvrtak, 14. siječnja 2021.

''Da bi danas svaki dio Banja Luke bio što prohodniji, svi moramo dati svoj doprinos, jer samo tako možemo doći do cilja. Želim biti prvi gradonačelnik koji će uvijek biti na sudu kao pomoć i podrška, kao prva među jednakima, jer nikad nisam bila netko tko ne bježi ni od odgovornosti ni od posla. Pozivam naše građane, zajednice etičkih vlasnika, da svi zajedno, ispred naših ulaza očistimo snijeg i time pokažemo zajedništvo'', poručio je.

Kopirati
Drag cursor here to close