Kandidat PDP-a

Draško Stanivuković ide po novi mandat

Stanivuković je rekao da je urađeno sve što je navedeno u stranačkom programu za Banja Luku za period 2020-2024. godine i najavio nove ambiciozne planove.
Vijesti / Politika | 28. 04. 2024. u 20:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković bit će kandidat PDP-a za ovu funkciju na predstojećim lokalnim izborima.

Potvrdio je to u nedjelju navečer čelnik PDP-a Branislav Borenović.

Borenović je rekao novinarima u Banja Luci, prije početka Sabora banjalučkog Gradskog odbora PDP, da će ova stranka sa Stanivukovićem kao kandidatom ostvariti veliku pobjedu na lokalnim izborima i da će PDP biti stranka broj jedan u Banja Luci.

Borenović je naglasio da će to biti snažan poticaj i za nadolazeće opće izbore 2026. godine, dodajući da su u Banja Luci urađeni veliki i kapitalni projekti.

Stanivuković je rekao da je urađeno sve što je navedeno u stranačkom programu za Banja Luku za period 2020-2024. godine i najavio nove ambiciozne planove u programu koji obuhvaća period od 2024. godine do 2028. godine.

Stanivuković je naveo da je u planu izgradnja kolektora na rijeci Vrbas, mosta u mjesnoj zajednici Dolac, srednjoškolskog centra s ugostiteljskom, politehničkom i građevinskom školom, šetališta uz Vrbas, kao i tramvajskih linija na području grada.

Na Saboru je izabran novi Gradski odbor stranke i drugi organi i tijela gradske organizacije, prenosi "SrpskaInfo".

Kopirati
Drag cursor here to close