Incident u Banja Luci

Stanivuković: Banja Luka će ostati bedem tradicionalnih obiteljskih vrijednosti

Svaka vlast je dužna da svojom politikom kreira one vrijednosti u koje vjeruje, a prema njegovim riječima, gradska administracija vjeruje da je obitelj stub društva.
Vijesti / Politika | 19. 03. 2023. u 12:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković, povodom sinoćnjeg napada na aktiviste "Bh. povorka ponosa", rekao je da osuđuje svaku vrstu nasilja.

"Osuđujem svaku vrstu nasilja, ali naš stav nikako nije doprinio ovome. To su zlonamjerne tvrdnje" poručio je na Twitteru, a prenose Nezavisne.

Prema njegovim riječima, ovo nije promijenilo njihov ranije izražen stav.

"Banja Luka će ostati bedem tradicionalno patrijarhalnih obiteljskih vrijednosti i na to sam ponosan, ne ulazeći u ničije pravo da voli koga hoće, ali ne i da paradira na taj način", kazao je Stanivuković.

Kako je dalje napisao, svaka vlast je dužna da svojom politikom kreira one vrijednosti u koje vjeruje, a prema njegovim riječima, gradska administracija vjeruje da je obitelj stub društva. S tim u vezi, pozvao je policiju da uradi svoj dio posla.

"Policiju pozivam da uradi svoj dio posla odgovorno i da odlučno suzbije svaku vrstu nasilja", poručio je Stanivuković.

Podsjećamo, sinoć je u prostorijama Transparency Internationala BiH u Krfskoj ulici u banjalučkom naselju Obilićevo prijavljen napad na sudionike sastanka koordinacijskog odbora organizacije "Bh. povorka ponosa". Kako je rečeno sa mjesta incidenta, policija je brzo stigla i intervenirala.

Kopirati
Drag cursor here to close