Izazovna vremena

Dodik čestitao pravoslavni Božić: Više ljubavi, tolerancije i brige

Uvjeren sam da će Božić potaknuti sve ljude da pokažu više ljubavi, tolerancije, razumijevanja i brige za druge u ova teška i izazovna vremena.
Vijesti / Politika | 06. 01. 2021. u 18:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpski član i predsjedatelj Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je mitropolitima, episkopima, svećenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijedi Badnji dan i Božić, istaknuvši da simbolika ovih velikih blagdana treba biti putokaz svima u teškim vremenima prepunim iskušenja i izazova.

''Želim da vam ovi blagdani donesu snagu da se izborite sa svim izazovima sa kojima se susrećemo, posebno u vrijeme pandemije virusa korona koji hara svijetom i odnosi brojne živote, te da blagdanske dane provedete u krugu svojih najdražih, okruženi ljubavlju, toplinom i radošću.

Uvjeren sam da će Božić potaknuti sve ljude da pokažu više ljubavi, tolerancije, razumijevanja i brige za druge u ova teška i izazovna vremena.

Božić je najradosniji kršćanski blagdan i poželio bih da blagdansko raspoloženje ispuni srca svih ljudi sa vjerom u bolje sutra, uz međusobno praštanje, razumijevanje i ljubav.

Uz tradicionalni kršćanski pozdrav 'Mir Božiji - Hristos se rodi' svim vjernicima želim da Badnji dan i Božić provedu sukladno našoj tradiciji - u miru i radosti, u krugu svojih obitelji'', poručio je Dodik.

Kopirati
Drag cursor here to close