Prepucavanja

Špirić: SDS i PDP su dio ''Probosanskog bloka''

"Sve je jasnije da su i oni dio probosanskog bloka kojeg priziva, priželjkuje i organizuje SDA i nitko to više iz SDS-a i PDP-a ni ne krije u svojim javnim istupima", izjavio je Špirić.
Vijesti / Politika | 13. 11. 2019. u 10:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić istaknuo je da je poražavajuće što se stiglo do stadija da se institucije Republike Srpske ruše i devalviraju iz Republike Srpske i to sasvim jasno ilustrira istrajavanje SDS-a i PDP-a na izmjenama Poslovnika Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH i ignorisanje zaključaka Narodne skupštine Republike Srpske.

"Sve je jasnije da su i oni dio probosanskog bloka kojeg priziva, priželjkuje i organizuje SDA i nitko to više iz SDS-a i PDP-a ni ne krije u svojim javnim istupima", izjavio je Špirić Srni.

On je naglasio da je "očigledno da se sadašnje vizije SDS-a i PDP-a podudaraju s pogledima kolega iz SDA i njihovim viđenjem BiH u kojoj nema Republike Srpske, odnosno ima samo njena prazna ljuštura".

"Pokušaj izmjena Poslovnika, koje svakako nisu ni moguće bez pravnog nasilja, poruka je javnosti Republike Srpske da ne očekuju jedinstvo srpskih stranaka u Sarajevu jer poziv na dogovor SDS i PDP shvataju kao slabost a ne političku zrelost", rekao je Špirić, koji je i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH.

On je istaknuo da će vrijeme, koje će biti izgubljeno zbog osobnih sujeta i slabosti, biti faktura koju će narod Republike Srpske ponovo ispostaviti na istu adresu već idućeg listopada na biračkim mjestima.

Kopirati
Drag cursor here to close