Koalicija

SNSD i SDS zajedno u Mostaru

Gradski odbor SNSD Mostar i Gradski odbor SDS Mostar pozivaju predsjednike SNSD-a i SDS-a ili ovlaštena izaslanstva stranaka da dođu u Mostar.
Vijesti / Politika | 27. 08. 2020. u 11:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na zajedničkoj sjednici izbornih stožera gradskih odbora SNSD i SDS iz Mostara, održanoj 26.8.2020. godine donesena je odluka o formiranju Zajedničkog izbornog stožera ovih političkih stranaka za predstojeće lokalne izbore u Mostaru.

Kako je priopćeno, Gradski odbor SNSD Mostar i Gradski odbor SDS Mostar pozivaju predsjednike SNSD-a i SDS-a ili ovlaštena izaslanstva stranaka da dođu u Mostar kako bi se upriličilo svečano potpisivanje koalicijskog sporazuma dvije stranke o zajedničkom izlasku na lokalne izbore u Mostaru.

''Pozivano Koordinaciju Srba Mostar, kao i sve zainteresirane građane da se aktivno uključe u rad mjesnih i zajedničkog gradskog izbornog štaba, u cilju ostvarenja što boljih izbornih rezultata'', navodi se u priopćenju kojeg potpisuju Mladen Krnjeušić, predsjednik Gradskog ogranka SNSD Mostar i Milko Rupar, predsjednik GO SDS Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close