Tvrde iz stranke

''SDA je oslonac postojanju Bošnjaka u istočnoj i zapadnoj Hercegovini''

''SDA HNŽ i Mostar je oslonac postojanju Bošnjaka u istočnoj i zapadnoj Hercegovini'', poručeno je.
Vijesti / Politika | 15. 10. 2019. u 22:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izaslanstvo Županijskog odbora Stranke demokratske akcije HNŽ u sjedištu stranke u Mostaru održalo je sastanak sa članovima Izvršnog odbora SDA Istočne Hercegovine.

Domaćin susreta, predsjednik Županijskog odbora SDA HNŽ Edin Mušić kazao je da je ovo značajan susret s izaslanstvom iz Istočne Hercegovine na kojem je analizirano ukupno stanje na ovom području, te su razmatrane dalje zajedničke aktivnosti prema njihovim prioritetima.

''Prezentirane su nam potrebe koje ljudi na području Istočne Hercegovine smatraju priroritetnim, prvenstveno u snažnijem organiziranju SDA na tom području, različitim infrastrukturnim i drugim projektima, kao i ukupnom življenju i djelovanju“, kazao je Mušić.

Rezimirajući današnji susret, Mušić je naveo da su ciljevi i projekti o kojima se govorilo zajednički, i da će se na njima raditi u narednom periodu, te naglasio da je ''SDA HNŽ i Mostar oslonac postojanju Bošnjaka u istočnoj i zapadnoj Hercegovini, što će se u narednom razdoblju dodatno osnažiti od Trebinja do Livna kako bi se život na tim područjima učinio sadržajnijim''.

Današnjim sastanku pored rukovodstva ŽO SDA HNŽ i članova Izvršnog odbora SDA HNŽ, nazočili su Ramiz Šemić, Senad Kevelj, Ramiz Sadžak, Ibro Ćesić i Edin Šemić, ističe se u priopćenju za javnost ove stranke.

Kopirati
Drag cursor here to close