Sjednica rukovodstva stranke

SDA bez komentara o optužnicama, a od Zvizdića očekuju da se smiri

Lider SDA nije želio komentirati novu optužnicu protiv direktora OSA-e Osmana Mehmedagića te istakao kako je previše stavova davao o njemu, odnosno da je dovoljno do sada o tome rekao.
Vijesti / Politika | 14. 12. 2020. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završen je sastanak rukovodstva Stranke demokratske akcije u Sarajevu, a javnosti se po završetku obratio predsjednik te stranke Bakir Izetbegović.

"Premijer Novalić se osvrnuo na optužnicu koja je podignuta protiv njega, dao je svoje gledanje u vezi sa njom i komentirao najbitnije detalje optužnice. Zatim smo razgovarali o rezultatima izbora u općinama i županijama gdje SDA nije uspjela na ovim izborima onako kako smo planirali. Te analize su tek počele i radit ćemo po narodnoj 'tri puta mjeri a jednom reži'. Imat ćemo još jedan ili dva kolegija prije sjednice Predsjedništva", rekao je Izetbegović.

Odgovarajući na pitanje koji je njegov stav prema optužnici protiv Fadila Novalića kazao je da ne bi išao dalje komentirati samu optužnicu.

"Ona sad ulazi u ruke Suda kojem vjerujem više nego Tužiteljstvu, tako da se nadam da ćemo imati ubrzani postupak, da se neće razvlačiti. Imamo povjerenje u Sud pa ćemo vidjeti što će biti", komentirao je.

Lider SDA nije želio komentirati novu optužnicu protiv direktora OSA-e Osmana Mehmedagića te istakao kako je previše stavova davao o njemu, odnosno da je dovoljno do sada o tome rekao.

Izetbegović je govorio i o dužnosniku SDA Denisu Zvizdić te komentirao da li su poljuljani odnosi prema njemu.

"Dogodi se i u obitelji nervoza, da nešto ne bude dobro, pa se to smiri ili ne smiri, ali ja mislim da će se u SDA to smiriti. Mislim da će se te stvari sa Zvizdićem poravnati, dogovoriti i da ćemo ostati u ovom projektu u kojem smo on i ja već desetljećima", istakao je lider SDA.

 

Kopirati
Drag cursor here to close