Čestitka

Schmidt: Neka ovaj Božić bude podsjetnik da je svaki kraj novi početak

''Dok slavite ovaj period darivanja i okupljanja, neka vam dušu ispuni radost kojom vas obasipaju i koju dijelite s drugima'', poručio je Schmidt u božićnoj čestitki.
Vijesti / Politika | 22. 12. 2023. u 10:01 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Visoki predstavnik u BiH Christian Schmidt uputio je najsrdačnije čestitke svim katolicima u Bosni i Hercegovini u povodu svetoga praznika Božića.

''Ovo vrijeme blagdana je vrijeme za razmišljanje, vrijeme da se prisjetimo blagoslova iz godine koja prolazi i vrijeme da se radujemo obećanju novoga početka. Dok slavite ovaj period darivanja i okupljanja, neka vam dušu ispuni radost kojom vas obasipaju i koju dijelite s drugima. Neka vam pravi duh Božića osvijetli put i povede vas prema godini ispunjenoj ljubavlju, suosjećanjem i dobrom voljom. U priči o Isusovom rođenju nalazimo poruku nade i obnove. Neka ovaj Božić bude podsjetnik da je svaki kraj novi početak, a svaki izazov šansa za nove uspjehe.

Neka vam srca budu ispunjena radošću Božića i neka vam sljedeća godina donose obilje uspjeha, sreće i ispunjenje svih vaših snova. Želim vam sretan Božić!'' - navodi se u Schmidtovoj božićnoj čestitki, priopćeno je iz OHR-a.

Kopirati
Drag cursor here to close