Ništa

SBB bez načelnika

Đapo kaže da se SBB okreće izborima 2022. godine uz nadu da će doći do pozitivnih promjena u Izbornom zakonu, koje bi građanima omogućile glasovanje s manjim mogućnostima za manipulacije.
Vijesti / Politika | 15. 11. 2020. u 21:33 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kandidati Saveza za bolju budućnost (SBB), prema dostupnim informacijama, nisu uspjeli osvojiti načelničke pozicije u nekoliko bh. općina i gradova.

Kako je kazala potpredsjednica SBB-a Edita Đapo, ova stranka ''nije ušla ambiciozno u Lokalne izbore 2020.'', imala je nekoliko kandidata za načelničke pozicije, ali prema sadašnjim informacijama oni nisu uspjeli pobijediti.

''Bili smo svjesni da nećemo ostvariti visoke rezultate. Dosta je razloga za ovakav ishod, ali ne bih rekla da je za nisku izlaznost kriva pandemija koronavirusa, već nepovjerenje građana u izborni proces. SBB ima stabilno glasačko tijelo, tako da se nadamo da ćemo zadržati broj vijećnika u općinskim vijećima'', kazala je Đapo.

Navodi da se SBB okreće izborima 2022. godine uz nadu da će doći do pozitivnih promjena u Izbornom zakonu, koje bi građanima omogućile glasovanje s manjim mogućnostima za manipulacije.

Kopirati
Drag cursor here to close