Hrvatska Republikanska stranka

Sandro Jurković: Kandidat za županijsku skupštinu HNŽ

Stavljam se na raspolaganje bez razlike svim ljudima iz Mostara, Čapljine, Neuma, Stoca, Ravnog, Čitluka, Konjica, Jablanice i Rame koji se žele suprotstaviti nepravdi u našoj županiji.
Vijesti / Politika | 30. 09. 2022. u 09:20 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ja sam Sandro Jurković, vijećnik u Gradskom vijeću Grada Čapljine. Kandidat sam za županijsku skupštinu Hercegovačko-neretvanske županije na listi Hrvatske Republikanske stranke pod rednim brojem 15.

Svojom hrabrošću i znanjem kroz ove dvije godine u Gradskom vijeću pokazao sam da se može suprotstaviti ovom nepravednom sistemu i ljudima koji njime upravljaju.

Iako za vladajuće nepodoban, zbog čega su sve moje dosadašnje prijedloge za dobro naroda odbacili nisam se predavao, čak štoviše uspješno sam inicirao i sufinancirao niz projekata posebice u MZ Višići poput sufinanciranja dječjeg igrališta, darivanja hrvatske djece za blagdan Svetog Nikole, kao i bošnjačke djece za Bajram, izgradnje autobuskih nadstrešnica te izgradnje trotoara.

Za mene je politika sredstvo za služenje narodu i siguran sam da sam svojim dosadašnjim djelima opravdao sve ono što sam prije dvije godine i obećao.

Stavljam se na raspolaganje bez razlike svim ljudima iz Mostara, Čapljine, Neuma, Stoca, Ravnog, Čitluka, Konjica, Jablanice i Rame koji se žele suprotstaviti nepravdi u našoj županiji da budem njihov glas u sljedeće četiri godine.

Ako budem Vaš izbor jednakim žarom kao u Gradskom vijeću djelovat ću i u županijskoj skupštini!

Kopirati
Drag cursor here to close