Ljubav je slijepa

Razmjena nježnosti: Koliko Čampara voli Bakira i obrnuto?

Vijesti / Politika | 28. 05. 2020. u 09:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Video: ČAMPARA ZA HAYAT: JA VOLIM BAKIRA VIŠE NEGO ŠTO ON VOLI MENE

''Volim i ja njega, možda i više nego što on voli mene'', rekao je ministar unutarnjih poslova FBiH Aljoša Čampara komentiravši za televiziju Hayat izjavu predsjednika SDA Bakira Izetbegovića da mu je drag.

Rekao je kako je i Izetbegović njemu drag i da i on njega voli.

"Jeste, rekao je to. Ali, naravno, hvala mu na tome. Ja imam pravo da govorim ono što mislim, što osjećam, i ja ću tako nastaviti djelovati. Ja uopće nisam nezadovoljan svojom osobnom pozicijom. Ja sam član predsjedništva SDA, dobio sam najviše glasova za člana predsjedništva SDA od svih kandidata koji su bili. Bio sam na lokalnim izborima na četvrtom mjestu u Kantonu Sarajevo i tu sam dobio najviše glasova, dakle ne radi se o nekom osobnom zadovoljstvu. Ali na primjer ja nisam zadovoljan niti se mogu pomiriti kada se kaže, da nas netko može u Kantonu Sarajevo kao generatoru promjena, kao kulturnom, historijskom,obrazovnom, znanstvenom centru da nas netko može voditi tko nije baš dovoljno obrazovan", rekao je Čampara.

Dodao je kako smatra da društvo moraju voditi "najbolji među nama".

"Ja nikad neću pristati da netko bude direktor neke agencije ili to mogu podržati ili bilo čega, ili ministar netko tko nema adekvatnu diplomu, koji nije završio na normalan način fakultet. Jer, na taj način tjeramo našu djecu i naše svršene studente iz Bosne i Hercegovine, onda oni ne vide budućnost u Bosni i Hercegovini", rekao je Čampara i naglasio da političari moraju biti primjer mladim ljudima.

Izetbegović o trezoru i tome kako je 'sanjao' rat

''Nema stvari koje je jedan muškarac dužan da radi kad je njegov narod i zemlja napadnuta a da ja to nisam radio. Nijedne. I one najteže i najopasnije gdje se glava gubi i to više puta'', rekao je Bakir Izetbegović, čelnik SDA, u intervjuu za televiziju Igman koji se već sedmu godinu upriličuje u vrijeme Ramazana.

Kopirati
Drag cursor here to close