Vijeće

Rasprava u Mostaru: Komunalni red, radno vrijeme, prostorni plan…

Pred vijećnicima će se naći i izvršenje proračuna za prvih šest mjeseci ove godine…
Vijesti / Politika | 22. 10. 2021. u 10:15 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odluke o komunalnom redu, o radnom vremenu objekata u kojima pravna i fizička lica obavljaju djelatnost na području Grada Mostara, o osnivanju Stožera Civilne zaštite Grada Mostara te o pristupanju izradi izmjena i dopuna Prostornog plana Općine Mostar naći će se, između ostalog na 12. redovnoj sjednici Gradskog vijeća Grada Mostara koja će se održati 28. listopada.

Pred vijećnicima će se naći i izvršenje proračuna za prvih šest mjeseci ove godine, izvještaj o radu Stožera Civilne zaštite Grada Mostara kao i izmjene i dopune  programa rada Gradskog vijeća te izvještaj o radu dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola za 2020/2021. godinu.

Vijećnicima će biti predstavljena informacija o suradnji Grada Mostara s nevladinim sektorom, mladima i vjerskim zajednicama te o donaciji laptopa i računala Gradskom vijeću Grada Mostara i Stručnoj službi Gradskog vijeća Grada Mostara od OSCE-a kao i odluka o utvrđivanju javnog interesa izgradnje dalekovoda 110 Kv Mostar 4 (Čule) – Mostar 9 (Buna) po zahtjevu „Elektroprijenosa BiH“ a.d. Banja Luka.

Uz rješenja o građevinskim zahtjevima naći će se i izvještaj o radu Radne grupe za Regionalnu deponiju Uborak-Buđevci.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close