Kordić i Pro-Budućnost

Mostar: Gradsko vijeće bi trebalo usvojiti Platformu za mir

Predloženo je da Gradsko vijeće Grada Mostara u idućem razdoblju usvoji Platformu za mir koja je krunski dokument USAID-ovog projekta Pro-Budućnost.
Vijesti / Politika | 12. 03. 2021. u 14:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Grada Mostara Mario Kordić sastao se u Gradskoj vijećnici Grada Mostara s Majdom Behrem Stojanov direktoricom Projekta Pro-Budućnost.

Sastanku su prisustvovali imenovani članovi Radne skupine Grada Mostara u sklopu Projekta PRO - Budućnost Senada Sadović, Elvedin Gadara, Dženana Dedić i Sabina Memić.

Na sastanku su predstavljene dosadašnje aktivnosti u sklopu Projekta Pro-Budućnost te najavljene neke od narednih aktivnosti u kojima Grad Mostar može sudjelovati kroz infrastrukturne projekte.

Predloženo je da Gradsko vijeće Grada Mostara u idućem razdoblju usvoji Platformu za mir koja je krunski dokument USAID-ovog projekta Pro-Budućnost jer će to biti jedan od kriterija za sudjelovanje u planiranim aktivnostima.

Najavljena je novi susret kroz dva do tri mjeseca, a do tada će članovi radne skupine u ime Grada Mostara pripremiti jedan infrastrukturni projekt koji bi trebao biti nominiran, priopćeno je iz Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close