A potom i uhićen

Pretučen jer je dobacivao izaslanstvu Denisa Zvizdića?

Kako je ispričao Šaranović, dok su pored njega prolazila vozila izaslanstva u kojemu je bio i Zvizdić, on im je, izrevoltiran cjelokupnom situacijom u državi, dobacio, nakon čega je uslijedio kaos.
Vijesti / Politika | 12. 10. 2018. u 13:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Klix.ba / Ilustracija

Zeničanin Adi Šaranović, ugledni rukometni trener, pretučen je, a potom i uhićen nakon što je jučer dobacio izaslanstvu u kojoj je bio predsjedavajući Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić (SDA), koja se vraćala sa svečanog otvorenja terminale goriva, doznaje “Dnevni avaz”.

Kako je ispričao Šaranović, dok su pored njega prolazila vozila izaslanstva u kojemu je bio i Zvizdić, on im je, izrevoltiran cjelokupnom situacijom u državi, dobacio, nakon čega je uslijedio kaos.

''Nisam se mogao suzdržati pa sam im dobacio, jer me cijela situacija u državi boli. Zatim se pratnja vratila, oborila me s bicikla i počela udarati'', tvrdi Šaranović.

Ističe da ne može vjerovati da je zbog demokratskog prava, prava na slobodu govora, pretučen, a zatim i uhićen.

''Dobio sam batine od policije u pratnji, a onda su me držali pet sati u ćeliji bez prava na poziv i bilo što. Ako je to što sam rekao povod da mi se ovakvo nešto učini, onda ponovo upućujem iste riječi na adresu Izetbegovića i Zvizdića'', kaže, vidno ogorčen, Šaranović.

Šaranović se nalazi na Odjelu urgentnog bloka Kantonalne bolnice Zenica, gdje mu je ukazana liječnička pomoć. Kako je za Avaz rekao Šaranović, cijeli slučaj mogao bi dobiti i sudski epilog.

Ovo nije prvi skandal koji su izazvali “ugledni” ljudi SDA. Javnost još pamti nesvakidašnji slučaj iz kolovoza prošle godine, kada je Amerikanka u Sarajevu pokazala srednji prst prema pratnji Bakira Izetbegovića pa završila u policiji!

Aldina Alić, glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije, potvrdila je da je jučer, nakon svečanosti otvorenja, uhićena jedna osoba.

''On je pljuvao na automobil u pratnji. Nakon što je policija ispratila izaslanstvo do naplatnih kućica, vratili su se u namjeri da ga legitimiraju. Nastavio je vrijeđati i nije dopustio da ga se legitimira. Zatim je uhićen, iako je pružao otpor, nakon čega je zadržan nekoliko sati u PS Centar. Nije imao ozlijede tijekom uhićenja'', kaže Alić.

Kopirati
Drag cursor here to close