Ruska vrata

PPD demantira Komšića

Komšić je izjavio da je PPD koje djeluje iz Hrvatske, ''napravljeno ruskim novcem, pa da će zbog toga Rusi putem PPD za malo para jeftino ući u Aluminij''.
Vijesti / Politika | 08. 08. 2019. u 15:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''PPD nije niti je ikada bio ruska tvrtka napravljena ruskim novcem niti se preko društva PPD otvaraju vrata Rusima da za malo para jeftino udu u Aluminij'', objavilo je ovo poduzeće u demantiju na preneseni intervju Željka Komšića za televiziju N1, a koji je objavljen na portalu Bljesak.info.

Naime, Komšić je izjavio da je Prvo plinarsko društvo koje djeluje iz Hrvatske, ''napravljeno ruskim novcem, pa da će zbog toga Rusi putem PPD za malo para jeftino ući u Aluminij''.

PPD u demantiju navodi kako je u isključivom vlasništvu društva Energia Naturalis iz Vukovara, Gospodarska zona 13, OIB: 65900776536, čiji je isključivi vlasnik fizička osoba, gospodin Pavao Vujnovac, ''zbog čega se tvrdnja g. Komšića kategorički odbacuje kao neozbiljna, zlonamjerna i izrečena s ciljem da se javnost dovede u zabludu i iskaže neistina, a osobito jer se radi o javno dostupnim i lako povjerljivim informacijama''.

''PPD i Energia Naturalis naglašavaju kako ne žele niti pristaju da se njihovo poslovanje koje je u potpunosti transparentno i zakonito, dovodi u bilo kakvu sumnju ili negativan kontekst od strane političara ili političkih stranaka te ne pristaju biti predmetnom politiziranja i manipulacija u dnevno političke svrhe. Neosnovano imputiranje netočnih i negativnih konotacija društvu PPD, izravno utječe na njegovo poslovanje, a time i dobrobit njegovih zaposlenika i njihovih obitelji, zbog čega mora biti korigirano i zaustavljeno'', navodi s eu demantiju upućenom portalu Bljesak.info na, kako se navodi, ''neistinitih podataka i ničim potkrijepljenih zaključaka i izjava g. Komšića''.

Kopirati
Drag cursor here to close