Bileća

Podržao SNSD i postao predsjednik Općinskog vijeća, pa ga isključili iz stranke

Rogan je peti predsjednik Općinskog vijeća Bileća od proteklih lokalnih izbora.
Vijesti / Politika | 13. 04. 2018. u 18:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović donio je odluku o isključenju iz članstva te stranke vijećnika u Općinskom vijeću Bileća Srđana Rogana. 

 ''Za PDP je neprihvatljivo i nedopustivo da naš vijećnik, samoinicijativno, bez podrške Općinskog odbora, pristupi većini okupljenoj oko SNSD-a'', ističe se iz PDP-a. 

Borenović je ovu odluku donio uz jednoglasan prijedlog Općinskog odbora PDP-a Bileća, a na osnovu stranačkog Statuta.

Iako je do prije mjesec dana bio jedan od najvećih kritičara vladavine Miljana Aleksića, načelnika općine Bileća, Srđan Rogan sada je promijenio mišljenje.

Kaže da načelnik sada ima konkretna djela, a, između ostalog, „kupio“ ga je i projektom vodovoda na Baljcima. 

''Nije bilo nimalo lako donijeti odluku da krenem nepoznatim i neizvjesnim putem emancipacije, ali šta je, tu je. Krenuli smo u nove izazove i pobjede. Točno je da smo u proteklih godinu dana načelnik općine i ja u političkom smislu imali neke nesuglasice i neslaganja, međutim, za posljednjih mjesec dana načelnik me je konkretnim djelima uvjerio da mu tream dati podršku.

Kao što ste vidjeli, i to je ono što mene zanima, je da je načelnik neki dan dobio podršku za izgradnju vodovoda na selu Baljci, koje dugo godina nije moglo riješiti taj problem, iako ima nekih 120 domaćinstava koja žive u njemu. I još nekih projekata koje ćete imati priliku vidjeti u nadolazećem razdoblju'', kazao je Rogan za portal Direkt.

Kopirati
Drag cursor here to close