Raštani

Otkriven spomen-križ poginulim braniteljima

Kako su najavili organizatori, križ u Raštanima će biti uvršten u program manifestacije Lipanjske zore kako bi se svake godine posjetilo na žrtvu svih hrvatskih branitelja.
Vijesti / Politika | 14. 04. 2018. u 18:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Raštanima, sjeverno od Mostara u subotu je otkriven Križ hrvatskih branitelja u spomen na poginule branitelje u Domovinskom ratu.

Križ je, u nazočnosti visokih gradskih i županijskih dužnosnika te suboraca i ratnih prijatelja otkrio branitelj Dario Raič.

Nazočnima su se obratili i ministar za pitanje branitelja Hercegovačko-neretvanske županije Oliver Soldo, te don Ivica Boras.

Foto: Bljesak.info / Spomen-križ poginulim braniteljima u Raštanima

Prije otkrivanja služena je sveta misa koju je predvodio generalni vikar Mostarsko- duvanjske biskupije don Željko Majić, koji je i blagoslovio križ.

Kako su najavili organizatori, spomen-križ u Raštanima će biti uvršten u program manifestacije Lipanjske zore kako bi se svake godine posjetilo na žrtvu svih hrvatskih branitelja.

Foto: Bljesak.info / Spomen-križ poginulim braniteljima u Raštanima

Organizacijski odbor manifestacije činili su Draženko Prce,Ilija Savić, svećenici don Ivica Boras i don Ivan Marčić, te Dario Krezić.

Kopirati
Drag cursor here to close