Abdulah Iljazović

Osuđeni diler na listi za izbore u BiH

Ilijazović je odgovorio na Facebooku: "Samo da se zna, kod mene je gram bio gram. Poštenje prije svega."
Vijesti / Politika | 03. 11. 2020. u 15:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za dva tjedna u BiH će se održati lokalni izbori, a na listama za općinska vijeća zaista se mogu naći razni profili ljudi. Jedan od primjer je i  Abdulah Iljazović iz Maoče koji se kandidirao na izborima za skupštinu distrikta Brčko. Ilijazović je, naime, osuđeni diler, a jedna Facebook stranica birače je podsjetila na tu nezanemarivu činjenicu.

Ilijazović je odmah odgovorio na Facebooku: "Samo da se zna, kod mene je gram bio gram. Poštenje prije svega." Na Facebooku je napisao da sada želi biti bolji i da se to sve dogodilo prije tri godine.

"Moj rezime nije ni blizu idealnog. Ne kažem za sebe da sam dobar. Ali želim biti dobar i želim pokazati da čovjek može koristiti društvu kada se okruži dobrim ljudima i usmjeri svoju energiju za društvenu dobrobit", kaže.

 

Abdulah Iljazović 2014. godine završio Karađoz-begovu medresu u Mostaru Osnivač i predsjednik KMF Lux iz Brčko distrikta

Objavljuje Narod i Pravda BrčkoPetak, 16. listopada 2020.

Ja ne želim da izbjegavam svoju prošlost niti da guram stvari pod tepih. Ono što se desavalo ovih dana je produkt moje...

Objavljuje Abdulah IljazovićPonedjeljak, 2. studenoga 2020.
Kopirati
Drag cursor here to close