Narod i pravda

Opozicija bez dogovora u Konjicu

Vijesti / Politika | 20. 08. 2020. u 09:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako su Isa Džinu prošlog tjedna najavili kao kandidata Naroda i pravde za načelnika Općine Konjice, iz Naroda i pravde objavili su kako će ova stranka u Konjicu ipak biti bez kandidata za tu poziciju.

Naime, iako je ranije bila najavljena kandidatura Džine za načelnika Konjica, u Narodu i pravdi su donijeli odluku da Džino bude nositelj liste za Općinsko vijeće Općine Konjic dok stranka neće imati kandidata za načelnika.

Kako je priopćeno je iz Naroda i Pravde, u Konjicu nije došlo do dogovora opozicije o zajedničkom kandidatu te da je u ovom trenutku kada je ogranak stranke u Konjicu još uvijek u fazi organiziranja i jačanja donesena strateška odluka da Narod i pravde ne ide u utrku za načelničko mjesto.

"Isa Džino je vrijedan i stručan kadar i tražili smo najbolji način kako da bude na usluzi građanima Konjica. S kvalitetnom listom za Općinsko vijeće koju predvodi Džino sigurni smo da ćemo biti dobri zastupnici interese građana Konjica. Vjerujemo i da je ovo ispravna odluka za strateško jačanje Naroda i Pravde u Konjicu i cijeloj Hercegovini'', navodi se u priopćenju Naroda i pravde.

Kopirati
Drag cursor here to close