Ljudi na ulicama

Obećana pomoć - Pljesak za Dodika i Vučića u ''junačkoj Bileći''

Vučić je Bileću posjetio s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i premijerom Srpske Radovanom Viškovićem.
Vijesti / Politika | 16. 04. 2024. u 10:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas s građanima Bileće i poručio da će Srbija pomoći ''jer nam je svaki dio našeg naroda podjednako važan, ma gdje živio''.

"Sa predsjednikom Dodikom u junačkoj Bileći. Razgovaramo s ljudima o tome kako žive, šta im je potrebno i šta misle o svemu onome što pred cijelim srpskim narodom stoji kao jedan od najvećih izazova do sada", objavio je Vučić na Instagramu.

Kako je naveo, hercegovački rječiti i otvoreni, govorili su mu o svom viđenju situacije, o ljubavi prema matici i spremnosti da podrže Srbiju u ovim teškim vremenima.

Video: Dodik, Vučić i Višković u Bileći

"Srbija će pomoći i njima, jer nam je svaki dio našeg naroda podjednako važan, ma gdje živio. Neizmjerno zahvalan na toplom dočeku i ogromnoj ljubavi koju su pokazali prema Srbiji", poručio je Vučić.

Vučić je Bileću posjetio s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i premijerom Srpske Radovanom Viškovićem.

Dodik je naveo kako je ponosan na građane Bileće, koji su ''iskazali veliku ljubav prema Srbiji i upriličili lijep doček predsjedniku Aleksandru Vučiću''.

"Vučić, premijer Srpske Radovan Višković i ja razgovarali smo s rukovodstvom općine Bileća o problemima s kojima se ova općina susreće i načinu na koji se može pomoći građanima koji žive ovdje", objavio je Dodik na Instagramu.

Dožnosnike Republike Srpske i Srbije po dolasku u Bileću dočekao je veliki broj građana, kao i djeca iz vrtića "Budućnost" obučena u narodne nošnje.

Kopirati
Drag cursor here to close