Prosvjednici s Nikšićem

Nikšić: Dajem ostavku jedino ako na moje mjesto dođe netko bolji od mene

Vijesti / Politika | 10. 02. 2014. u 14:45 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici prosvjednika koji su bili na pregovorima s federalnim premijerom Nerminom Nikšićem i ministrima u Vladi Federacije BiH završeni su i kako je u izjavi za medije kazala predstavnica neformalne grupe građana Amra Dulić jedan od zaključaka je da treba pristupiti izmjenama Izbornog zakona Bosne i Hercegovine da bi se mogli organizirati prijevremeni izbori.

Prema ovim zaključcima ujutro će biti poslan prijedlog za izmjene Izbornog zakona po hitnom postupku, a radi organiziranja prijevremenih izbora.

Također je zaključeno da treba načiniti popis poduzeća za koja se sumnja da su nelegalno privatizirana te u vezi s tim pokrenuti inicijativu prema pravosudnim organima.

Nadalje, a kako je utvrdila predstavnica neformalne grupe građana federalni premijer Nermin Nikšić je kazao da neće dati ostavku na tu poziciju, odnosno da će odstupiti s funkcije ako na njegovo mjesto dođe neko bolji od njega.

Prosvjednici su se uputili prema Ali-pašinoj ulici, a ispred Vlade je ostalo svega desetak prosvjednika, odnosno predstavnika neformalne grupe građana.

Kopirati
Drag cursor here to close