Ja, i?

Ne postoje podaci o položenim ispitima Sebije Izetbegović u Zagrebu

Vijesti / Politika | 14. 07. 2021. u 13:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sebija Izetbegović, direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu upisala je prvu godinu postdiplomskog studija Medicinskog fakulteta u Zagrebu, ali ne postoji dokumentacija kojom se potvrđuje vjerodostojnost o indeksu niti o položenim ispitima, priopćeno je iz Sveučilišta u Zagrebu, objavila je Televizija N1

  / 

Ova obrazovna institucija odgovorila je na upit Univerziteta u Sarajevu o dostavljanju dokumentacije iz službene evidencije Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu o studijama Sebije Izetbegović.

UNSA je poslao preslik indeksa na ime Sebija Izetbegović s molbom da se izjasne o vjerodostojnosti kao i da dostave uvjerenje o položenim ispitima u indeksu.

“Uvidom u arhiv Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu utvrdili smo da je Sebija Izetbegovića, rođena 6. travnja 1960. godine u Titogradu, Republika Crna Gora, bila upisana u prvu godinu postdiplomskog studija Ultrasound in clinical medicine u akademskoj godini 1992/1993. U dosjeu imenovane ne postoji dokumentacija na temelju koje bismo mogli potvrditi vjerodostojnost indeksa i izdati uvjerenje o položenim ispitima sadržanim u indeksu”, navodi se u dopisu Sveučilišta u Zagrebu.

Kopirati
Drag cursor here to close